sâmbătă, mai 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCiolacu, ULTIMATUM pentru Cirstoiu: Nu vom putea merge înainte!

Ciolacu, ULTIMATUM pentru Cirstoiu: Nu vom putea merge înainte!

-

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit despre candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei.

VIDEO Asociația Mihai Eminescu, concert pascal magnific în inima Vienei

Aflat într-o vizită în Emiratele Arabe Unite, premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat de jurnaliștii români despre posibilitatea ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie retras din cursa pentru Primăria Capitalei.

Discuţii cu Ciucă

„Eu nu cer nimănui să se retragă sau nu. Având o experiență politică mai mare decât domnul doctor Cătălin Cîrstoiu, eu i-am făcut o recomandare, și direct, dar și prin intermediul dumneavoastră: Domnul Cîrstoiu trebuie să iasă, să țină o conferință de presă așa cum am convenit și cu domnul președinte Nicolae Ciucă și să explice toate aspectele apărute în spațiul public.

Nu vom putea merge înainte până nu se va întâmpla acest lucru și până ce domnul Cristoiu nu va explica toate aspectele apărute în spațiul public. Până atunci, dânsul nu poate merge înainte din postura de candidat al coaliției. Acest lucru l-am convenit împreună cu domnul Nicolae Ciucă și cu domnul Cătălin Cîrstoiu.

Domnul Cîrstoiu trebuie să iasă în spațiul public și să explice toate aspectele, altfel nu vom putea merge înainte. Toți trei am luat decizia că domnul Cîrstoiu trebuie să iasă și să explice”, a spus Marcel Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...