Ciolacu, despre amânarea rotativei

Marcel Ciolacu

Liderii PSD și UDMR, Marcel Ciolacu și Kelemen Hunor, au declarat vineri, la Palatul Victoria, alături de premierul Nicolae Ciucă, că cei trei au luat decizia amânării rotației guvernamentale pentru „predictibilitate” și „responsabilitate”.

CITEŞTE ŞI: Cioloș către Ciucă și Ciolacu: Stați la masa de negociere cu sindicatele până rezolvați și nu le mai aruncați praf în ochi

„Aceasta guvernare nu este doar despre stabilitate, ci si despre asumare”, a afirmat Ciolacu. „Consider ca decizia luata de noi 3 este o decizie corecta”, a continuat acesta. „Prioritatea numarul 1 a coalitie sunt profesorii, avem convenit un calendar cu liderii din invatamant, este un calendar foarte scurt, urmand sa gasim cel mai bun calendar si pentru rotativa”, a mentionat liderul PSD.

Ce spune UDMR

„În perioada cand am fost la guvernare am avut multe incendii, cu o mana am stins incendii, cu alta am construit, asta e rostul guvernarii, asta vom face in continuare. Problemele din invatamant sunt cunoscute, pot fi rezolvate de Guvern si Parlament, rezolvarea trebuie sa fie una etapizata. Eu sunt optimist”, a afirmat și liderul UDMR, vicepremierul Kelemen Hunor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here