Cinematografele redeschise. Care sunt regulile pentru cupluri

FOTO: Derks24/Pixabay.com
FOTO: Derks24/Pixabay.com

Filmele rulează din nou în cinematografe. Lanțurile de cinematografe au luat mai multe măsuri în contextul pandemiei de COVID-19.

Spectatorii trebuie să lase câte un loc liber între ei. Iar măsura se aplică chiar și cuplurilor. 

La casele de marcat, spectatorii sunt rugați să respecte distanța de un metru și jumătate de celelalte persoane. Pot să cumpere biletele numai dacă poartă mască pe care trebuie să și-o pună încă de la intrarea în incinta sălii de cinematograf.

După s-a luat luat biletul, se poate intră în sala de cinema. Dar nu înainte de a ne dezinfecta mâinile cu gel antiseptic

Gustările, consumate repede.

Putem cumpăra gustări, dar ni se recomandă să le consumăm repede.

Biletul este scanat de personalul cinematografului și nu rupt. Așa cum se proceda înainte.

Pentru

între scaunele ocupate va fi lăsat câte un loc liber. Excepție o vor face minorii de sub 12 ani, care pot să se așeze lângă însoțitorii lor.

Ce spun spectatorii

– Nu e greu că trebuie să stați la distanță unul de celălalt? întrebăm doi tineri îndrăgostiți.

– Ba da, dar facem ce putem (se țin de mână peste scaunul lăsat liber între ei), mai ales că acum sărbătorim un an și vrem să vedem un film nou, spune băiatul.

– Acasă nu este același farmec, oricât ai vrea, nu este sunetul la maxim, nu este aceeași atmosferă și aceeași senzație, mai ales că a fost o surpriză pentru mine astăzi, că nu știam la ce film merg, spune tânăra.

„Mă gândesc că dacă respectăm toți măsurile de protecție, vom fi în siguranță și sper că toată lumea va respecta aceste măsuri”, spune o altă spectatoare.

„Mi-a fost foarte dor să revenim în cinematografe. Au fost foarte multe opțiuni în ultimele șase luni. Dar nu se compară cu emoția filmului la cinematograf”, mărturisește un tânăr, potrivit digi24.ro.

Deschiderea cinematografelor în România coincide cu ieșirea pe piață a multor filme noi.

Reprezentanții unui lanț de cinematografe prezent în 10 state spun că deschiderea cinematografelor în România coincide cu ieșirea pe piață a multor filme noi.

„Dacă în restul teritoriilor noastre, în Statele Unite, în UK, în Europa am deschis și poate titlurile cele mai noi și premierele internaționale nu erau disponibile și ne jucam cu titluri clasice sau anterioare închiderii cinematografelor, în România, avem o șansă extraordinară. Esteo lista lungă de mari blockbustere care urmează să se lanseze”, subliniază Ioana Ionescu, marketing manager.

Peste 230 de săli de cinema din toată țara au fost redeschise în data de 11 septembrie.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.