Cine va moşeni averea lui Mitică Popescu. Marele actor nu avea copii

Mitică Popescu a murit, marți, la vârsta de 86 de ani, la Spitalul Elias din Capitală. El era internat de pe 27 decembrie.

CITEŞTE ŞI: Actorul Mitică Popescu a încetat din viaţă

Marele actor a lăsat în urmă o avere destul de mare, iar copii nu a avut. Din acest motiv multă lume se întreabă cine va fi moștenitorul.

Actorul Mitică Popescu s-a născut pe 2 decembrie 1936, în Bucureşti. În 1967, el a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Capitală, dar cea mai mare parte a carierei sale a petrecut-o pe scena Teatrului Mic. A jucat și pe scena Teatrului Naţional ‘Mihai Eminescu’ din Timişoara, dar şi la Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ.

Cu o carieră impresionantă și o viață pe care și-a dedicat-o tot timpul meseriei pe care a ales-o, marele actor nu a avut foarte mult timp pentru viața sa personală. Din acest motiv, nu a reușit să își îndeplinească cel mai mare vis al său, și anume, acela de-a avea copii. Potrivit surselor cancan.ro., actorul se iubea în secret cu o femeie care i-a fost colegă la TVR.

Marea dragoste a actorului

Leopoldina Bălănuță a fost marea dragoste a lui Mitică Popescu, motiv pentru care acesta nu s-a recăsătorit cu nicio altă femeie după moartea acesteia.

Potrivit unor informații apărute în presă în urmă cu câțiva ani, Mitică Popescu ar fi avut o relație cu o angajată TVR pe nume Constanța Economu. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare și pare că au devenit mai mult decât prieteni foarte buni.

În ultimii ani, Mitică Popescu a avut o relaţie frumoasă cu o angajată a TVR.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.