Cine-i premier în Republica Moldova? Chiril Gaburici, confundat de purtătorul de cuvânt al NATO, Oana Lungescu, cu Vlad Filat

Oana Lungescu

Premierul Republicii Moldova, Chiril Gaburici, aflat luni în vizită la Bruxelles, a fost confundat de Oana Lungescu, purtătorul de cuvânt al NATO, cu predecesorul său, Vlad Filat, informează Europeanul.org.

„Primul ministru Vlad Filat al Republicii Moldova vizitează NATO”, a scris Oana Lungescu pe contul său de Twitter. Ulterior, ea a revenit, cu o postare în care nu mai apărea numele primului ministru de la Chişinău, ci doar că premierul acestei ţări vizitează NATO.

Chiril Gaburici, se află luni la Bruxelles, unde va participa la prima reuniune a Consiliului de Asociere Republica Moldova-Uniunea Europeană. Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului de la Chişinău, Chiril Gaburici va avea întrevederi cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, cu comisarul european pentru Politica de Vecinătate şi Negocierile de Extindere, Johannes Hahn, şi cu comisarul european pentru Politica Regională, Corina Creţu. În seara zilei de luni, va avea loc şedinţa Consiliului de Asociere Republica Moldova-Uniunea Europeană.

LĂSAȚI UN MESAJ