Centrul de permanență de la Moara Vlăsiei, finanțat de Consiliul Județean Ilfov

Consiliul Județean Ilfov a alocat suma de 150.000 de lei pentru asigurarea continuității asistenței medicale primare prin intermediul centrului de permanență din comuna Moara Vlăsiei.

Anunțul a fost făcut de vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov Ștefan Rădulescu. Serviciile oferite de această unitate medicală sunt destinate atât locuitorilor comunei, cât și celor din vecinătate, din localitățile Grădiștea, Balotești, Dascălu, Ștefăneștii de Jos, Tunari și Gruiu.

Centrul de permanență de la Moara Vlăsiei a fost înființat în luna iulie. Unitatea oferă asistență medicală primară în regim de gardă cu un număr de opt medici și șapte asistente medicale.

„Pentru Consiliul Județean Ilfov, sănătatea este prioritate. În ultimii trei ani au fost implementate mai multe proiecte în acest domeniu, de la bugetul local al județului Ilfov, din fonduri europene sau programe guvernamentale. Dorim astfel să le oferim ilfovenilor acces la servicii medicale de calitate, cât mai aproape de casă. Împreună pentru sănătatea ilfovenilor!”, a scris pe Facebook vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov Ștefan Rădulescu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.