Cei trei ucigași ai omului de afaceri din Sibiu, dați în urmărire generală

Ucigasii lui Adrian Kreiner
Ucigasii lui Adrian Kreiner sursa foto digi24

Tribunalul Sibiu a emis duminică mandate de arestare preventivă pe numele celor trei bărbați care l-ar fi bătut şi ucis pe omul de afaceri Adrian Kreiner. Este vorba de Cosmin Costinel Zuleam, Marian Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă.

„În baza art. 226 şi art. 223 alin.1 lit.a şi alin.2 CPP, raportat la art.202 alin.1 şi 3 CPP, admite propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor Z.C.C., G.L. şi M.M.C., formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: Z.C.C., G.L. şi M.M.C. pe o durată de 30 de zile, fiecare, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă. Respinge cererea inculpatului M.M.C., formulată prin avocatul numit din oficiu, de luare a măsurii arestului la domiciliu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 19 noiembrie 2023”, se arată în decizia instanţei.

Cei trei au fost daţi în urmărire de Poliţia Română, pentru comiterea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată. 

Cosmin Costinel Zuleam este născut în 1992 şi are domiciliul în localitatea Horezu Poienari, judeţul Dolj. Marian Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă sunt născuţi în anul 1988 şi locuiesc în comuna Zaval, judeţul Dolj. Cei trei bărbaţi nu au fost prinşi de autorităţi, fiind informaţii că ar fi plecat din ţara. În acest caz a fost arestat preventiv un bărbat din localitatea Dumbrăviţa, judeţul Timiş. Acesta este acuzat că este complice cu cei trei criminali, el fiind cel care i-a adus la Sibiu. În urmă cu câteva zile, a mai fost reţinut un bărbat din Dolj. Acesta a fost eliberat după 24 de ore, după ce anchetatorii au ajuns la concluzia că el nu are legătură cu crima de la Sibiu. Pe 6 noiembrie, omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut şi jefuit în propria casă. Hoţii i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro, dar nu au luat şi banii care erau în casă, potrivit procurorilor. În casă mai erau iubita şi fiica omului de afaceri, acestea nefiind lovite, potrivit digi24.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.