Ce tarife sunt la cazare pe Litoral. 10.000 de rezervări pentru prima săptămână din iunie

Plajele se deschid de la 1 iunie, iar românii au rezervat 10.000 de locuri pe Litoral, pentru a petrece prima săptămână din luna iunie la mare. Anunțul a fost făcut de Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică (FAPT). Pentru o noapte la mare, turiștii vor plăti între 180 lei/cameră cu mic dejun/noapte la Eforie și 300 de lei apartament de vacanţă/noapte în Mamaia.

„Romanii iau deja cu asalt agenţiile de turism, pentru rezervări către Litoral, staţiuni montane şi balneare, către Delta Dunării, Transilvania, Maramureş, Muntenia sau Banat – acasă, în România. Litoralul este deja, la fel ca şi în fiecare an, ‘destinaţia vedetă’ (cca 10.000 rezervări pentru prima săptămână de după 1 iunie!), iar recomandările şi studiile promovate de reputaţi medici şi cercetători, conform cărora apa sărată a mării distruge virusul, transformă vacanţa la mare, anul acesta, în terapie şi medicament”, au declarat reprezentanții FAPT, pentru Agerpres.

Tarifele pentru luna iunie sunt estimate la 180 lei/cameră cu mic dejun/noapte la Eforie, la 200 lei/cameră cu mic dejun/noapte la un hotel de 3 stele la Mamaia, la 200 – 300 lei/apartament de vacanţă/noapte în Mamaia. La acelaşi tarif de 200 lei/cameră cu mic dejun/noapte turiştii se pot caza la un hotel de 4 stele în sudul litoralului, de exemplu în staţiunile Venus sau Olimp.

Pentru riscul de infectare cu noul virus să fie cât mai mic, accesul pe plajele turistice se va face pe un culoar semnalizat, diferit de cel folosit la ieșire. De asemenea, la punctele de plată vor fi amplasate bariere pentru a separa spațiul rezervat angajaților și cel public.

Distanța între șezlonguri trebuie să fie de cel puțin 2 metri. Echipamentele de pe plajă vor fi dezinfectate după fiecare utilizare, înainte de a fi folosite de alţi clienţi. Totodată, trebuie asigurate substanţe dezinfectante pentru clienţi pe plajă şi la grupurile sanitare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.