Ce spune Ciolacu, după ce numele său a apărut în dosarul şpăgilor de la Aeroportul Otopeni

Marcel Ciolacu a dat un răspuns tranșant legat de stenogramele din dosarul mitei de la Aeroportul Otopeni, în care inculpații i-au invocat numele, alături de cel al ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu.

CITEŞTE ŞI: Ce spune Ciolacu despre alegeri anticipate

Liderul PSD a declarat că se bucură că se face ordine în această afacere.

Numele grele din politica românească au fost invocate de inculpații din dosarul de corupție de la Aeroportul Otopeni, potrivit stenogramelor din acest dosar. Liderul PSD a declarat, marți, că se bucură că justiția va face lumină în acest caz.

Nu îi cunoaşte

În cadrul unor declarații de presă, Marcel Ciolacu a fost întrebat despre implicarea sa în dosarul de corupție de la Otopeni. Oficialul a spus că nu îi cunoște pe inculpați și nu știe de ce este pomenit în discuțiile acestora numele său. Mai mult decât atât, Ciolacu susține că nici nu îi cunoaște pe cei care i-ar fi cerut să intervină pentru prelungirea contractului de închiriere a spațiilor comerciale din aeroport.

„Eu anul trecut prima dată m-am dus la Marcel… Mă duc la Marcel și l-am rugat… Să-l sune pe Grindeanu să facă asta, să îmi dea și mie o prelungire de 3,5,7 ani.”, este partea din stenograme unde se vorbește despre liderul PSD

„Nu cunosc și nu a avut nimeni o astfel de discuție. Niciodată. Nu cunosc aceste personaje și mă bucur că se face ordine”, a fost răspunsul dat de Marcel Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.