Ce spune bărbatul la care s-a cazat DJ Lalla înainte să fie găsită moartă pe plajă, în Mamaia

Bărbatul la care s-a cazat DJ Lalla în timpul sejurului de pe litoral rupe tăcerea. Omul spune că una din ipotezele luate în calcul de poliție e complet exclusă.

CITEŞTE ŞI: Rafila, despre angajările pe şpăgi de la Spitalul din Mioveni: Nu mai scăpăm de corupţie!

Omul spune că e complet exclus ca DJ Lalla să se fi sinucs, fiind o tânără extrem de vesele și bine dispusă pe parcursul zilelor cât a stat în apartamentul său.

DJ Lalla a fost împreună cu o altă persoană, pe plajă, la 8:54, cu o oră înainte să fie descoperită tragedia, transmite postul de televiziune Antena 3 CNN, care a și publicat imagini de pe plajă.

Pe imagini se vad destul de mici două persoane la ora 8:55 de minute. De la 8 şi 41 de minute, unde ea este în faţa cluburilor, are mai puţin de 15 minute până ajunge pe plajă. Iar pe plajă nu este singură, acolo mai este o persoană, cu care ar discuta, după care această persoană fuge. Sunt doi oameni aproape de apă şi ulterior unul dintre ei se îndreaptă spre apă şi celalalt iese din cadrul camerei.

Imaginile de pe camerele de supraveghere

Alte imagini de pe camerele de supraveghere surprind momentul când DJ Lalla iese din blocul unde era cazată pentru a merge pe plajă să vadă răsăritul, aşa cum spusese ea, numai că filmarea este făcută la ora 8:40 dimineaţa, arată sursa citată. Tânăra nu pare deloc debusolată, își verifică telefonul și pare grăbită.

Dosarul privind moartea tinerei este deschis pentru ucidere din culpă, iar tânărul de la care plecase fata înainte de a fi găsită fără suflare a fost deja audiat de anchetatori şi are calitate de martor în dosar.

Totodată, mai multe obiecte aparţinând fetei au fost găsite de un turist în faţa unui club de la malul mării.

Polițiștii merg pe două ipoteze în acest caz: fie un accident, fie o sinucidere.

O turistă a fost cea care a alertat poliția, crezând inițial că este vorba de un manechin.

Care ce i-a spus DJ Lalla bărbatului care o găzduia

Se pare că tânăra artistă era cazată la un prieten, după ce s-a despărțit de iubitul ei. Pe numele său Bogdan Munteanu, acesta a mărturisit care au fost ultimele cuvinte ale Laurei Roșca, înainte de tragedie.

„ S-a primenit pe aici, până şi-a făcut duş, până… A băut ceai, cafea”, spune Bogdan Munteanu, gazda Lallei, potrivit Antena 3 CNN. Potrivit bărbatului, Lalla voia să meargă să vadă răsăritul.

„ Păi ăsta era scopul ei de dimineaţă. A plecat, a zis: Puiule, mă duc până acolo”, îşi aminteşte Bogdan Munteanu.

Bărbatul transmite regretele și condoleanțele sale familiei Lallei.

„ Îmi este şi mi-a fost o prietenă foarte bună. Şi condoleanţe familiei”, a mai spus acesta.

Autoritățile iau în calcul mai multe variante

Anchetatorii nu au găsit niciun mesaj de adio în telefon, astfel că este mai puțin probabil ca Lalla să se fi sinucis, deși, spun apropiații, tânăra suferea de depresie.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.