Carnagiu pe o sosea din judeţul Dâmboviţa. Două persoane au murit şi alte două au fost rănite

foto, sursa: stirile protv
foto, sursa: stirile protv

Tragedie în județul Dâmboviţa. În urma unui accident produs luni după-amiază, pe Drumul Naţional 72 A, între Târgovişte şi Câmpulung, lângă localitatea Dragomireşti, două persoane au murit.

De asemenea, din cauza coliziunii puternice, alte două persoane au fost rănite. Circulația rutieră este restricţionată, având loc pe un singur sens.

Cum s-a produs accidentul

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române comunică că potrivit primelor date de la locul accidentului, două autoturisme s-au ciocnit frontal pe DN 72 A Târgovişte-Câmpulung. Incidentul s-a produs lângă localitatea Dragomireşti.

Două persoane au decedat

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, o a treia persoană a rămas încarcerată în unul dintre autovehicule. Poliţia Judeţeană Dâmboviţa transmite că şi o a patra persoană a fost preluată şi dusă la spital. La locul accidentului au fost trimise două ambulanţe şi echipaj de descarcerare.

La ora 19, traficul rutier este dirijat, pe un fir. Poliţiştii fac cercetarea la faţa locului pentru a putea fi stabilite cauzele producerii accidentului.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here