Carmen Iohannis nu e interesată de greva profesorilor: Va face cursuri!

Carmen Iohannis
Instigator, autor sau complice pentru fals sau uz de fals, ultima în formă continuată, spune Kristian Winzer

Carmen Iohannis va face cursuri online cu elevii de la Liceul Gheorghe Lazar din Sibiu, acolo unde predă limba engleză, susțin surse apropiate de soția președintelui.

CITEŞTE ŞI: Tomac, atac la Iohannis: Rocada de la guvernare încheie o filă din mandatul președintelui Iohannis cu PSD în tot și în toate!

Carmen Iohannis nu este membru de sindicat și de aceea nu s-a alăturat grevei profesorilor. Totuși, Carmen Iohannis le-ar fi spus colegilor că îi susține, dar că nu este de acord să nu susțină orele.

Nu e membru de sindicat

La Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu din cele 69 de cadre didactice 51 de profesori au intrat în grevă. Cei care nu s-au alăturat acestui protest au anunțat că vor desfașura activitatea didactică în regim de cursuri online. Printre aceștia se numără și Carmen Iohannis. Ea predă limba engleză marți și joi și cel mai probabil se va întâlni cu elevii săi pe platforma de predare online, așa cum vor face și alți 17 profesori care predau la acest liceu.

La începutul acestui an scolar, Carmen Iohannis a decis să rămână profesor la Liceul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu cu jumătate de normă. Ea este și dirigintă la clasa a IX-a.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.