Care este starea pompierilor răniţi la Crevedia

Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că în prezent mai sunt internaţi 13 pompieri răniţi în explozia de la Crevedia, adăugând totodată că peste o săptămână 90% dintre aceştia vor fi acasă.

CITEŞTE ŞI: Ciolacu, anunț despre pensiile românilor: Îmi doresc să se mărească diferenţiat

„Mai sunt, acum am vorbit cu domnul ministru, mai sunt şase internaţi în România, şapte în străinătate, marea majoritate externaţi. Nu este niciunul în pericol în acest moment şi într-o săptămână, 10 zile, cred că 90% vor fi acasă, cu familia”, a arătat premierul, într-o declaraţie acordată Presei.

Ziua pompierilor

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, cu prilejul Zilei Pompierilor din România, decretele de decorare a mai multor pompieri răniţi în urma exploziilor ce au avut loc în localitatea Crevedia.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului a conferit ordine şi medalii, în semn de „apreciere pentru curajul, devotamentul şi spiritul de sacrificiu de care au dat dovadă în data de 26 august 2023 în localitatea Crevedia, fiind răniţi în timpul operaţiilor de stingere a flăcărilor, de evacuare a populaţiei, de căutare-salvare şi evacuare a victimelor”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.