Caracal. Bărbat arestat după ce și-a omorât soacra din greșeală

Politia. Sursa FOTO: /Pixabay.com
Politia. Sursa FOTO: /Pixabay.com


Un bărbat din Caracal a fost arestat preventiv pentru lovituri cauzatoare de moarte după ce, săptămâna trecută, a lovit-o pe soacra lui cu palma, femeia suferind un traumatism cranian şi a decedat după câteva zile,

 Victima are 67 de ani, fiind lovită de ginerele ei în ziua de 6 ianuarie. Din cauza loviturii puternice  ea a suferit un traumatism cranian şi apoi un accident vascular cerebral. Bărbatul a fost reţinut pentru lovituri cauzatoare de moarte, pe 13 ianuarie fiind prezentat instanţei şi arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, potriivit stirileprotv.ro.

 „A fost un incident, în ziua de 6 ianuarie, între inculpat şi victimă, soacra sa, la domiciliul acestora. A fost un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, ca urmare a reproşurilor victimei privind consumul de alcool. Inculpatul i-a aplicat o lovitură puternică peste obrazul stâng cu palma, iar victima, în vârstă de 67 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral. S-a apelat la 112, au mers poliţiştii la locul incidentului, a fost instituit un ordin de protecţie. Simptomatologia a apărut tardiv, pe 10 ianuarie, când victima se îndrepta spre Judecătoria Caracal, pentru ordinul de protecţie, însă pe drum i s-a făcut rău şi a fost transportată la Spitalul Municipal Caracal. A fost pus diagnosticul de accident vascular cerebral, de acolo a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru intervenţie chirurgicală însă nu a putut fi salvată şi a decedat”, a precizat luni, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, procurorul Anca Anuţa.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.