Campania de vaccinare, promovată de cântăreții de manele cum ar fi Tzancă Uraganu

Foto: Tzanca Uraganul
Foto: Tzanca Uraganul

Cântăreții de manele ar putea sprijini campania de vaccinare. Astfel, manelistul Tzancă Uraganu a anunțat că va lansa o melodie pentru a ajuta creșterea ratei de vaccinare, după ce Lucian Mândruță a lansat o provocare. 

„Cred că ar putea să aibă un impact asupra procesului de vaccinare. Orice lucru care contribuie la accelerarea campaniei de vaccinare este mai mult decât interesant, util. Așa cum spuneam, este o chestiune pe care numai împreună putem s-o depășim”, a spus secretarul de stat Andrei Baciu.

 „Orice fel de astfel de demers este binevenit”

Acesta a recunoscut că sunt zone în care mesajul oficial ajunge greu, potrivit digi24.ro. El a spus că „astfel de evenimente, de acțiuni din domeniul cultural mai larg sunt binevenite. Să știți că au și fost câteva acțiuni, nu foarte ample. Dar au fost diverse clipuri, montaje care au avut un impact”.

„Până la urmă este un subiect de pop culture. Și vaccinarea este un subiect care a fost interpretat și adus în toate conversațiile. Cred că, pe lângă avantajele vaccinării, care sunt elemente tehnice și raționale, este esențială și percepția noastră. Care este compusă din astfel de elemente. Iar cred că ar fi o acțiune care ar avea un impact pozitiv asupra campaniei de vaccinare. Orice fel de astfel de demers este binevenit, cât mai mulți!”, a completat Andrei Baciu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.