joi, iunie 13, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăMediuCalitate germană garantată. Istoria de 115 ani a producătorului de parcări inteligente...

Calitate germană garantată. Istoria de 115 ani a producătorului de parcări inteligente Klaus, lider de piață în România

-

În orașele României care suferă de lipsa cronică a locurilor de parcare, sistemele propuse de cel mai titrat producător de parcări inteligente din lume sunt alegerea cea mai practică.

Lider mondial în proiectarea, fabricarea si instalarea sistemelor de parcare, Klaus Multiparking Systems este prezent în peste 90 de țări, cu peste 750.000 de locuri de parcare montate. Pe piața românească, nemții de la Klaus a intrat în urmă cu 22 de ani, în 2000.

Sistemele inovatoare produse de Klaus și-au dovedit din plin fiabilitatea. Sistemele de parcare instalate de Klaus încă din 1969 funcționează și astăzi în parametri normali. Într-o lume în care globalizarea este la ordinea zilei, Klaus produce sistemele de parcare doar în Germania, la fabrica Atrach. Calitatea germană nu are nevoie de nicio prezentare, e calitate germană și atât.

Sistemele de parcare Klaus sunt realizate în mod particularizat pentru proiectul pentru care sunt vândute, adaptate așadar particularităților tehnice ale proiectului unic pentru care sunt produse.

Astăzi, existe sisteme de parcare inteligente Klaus Multiparking în București, Bacău, Constanța, Iași, Craiova, Timișoara, Oradea.

Anul 2022 ne găsește cu o serie de multe alte proiecte, instalăm sisteme de parcare în cadrul mai multor proiecte rezidențiale din România. Ne propunem să fim parte din planul de modernizare a orașelor din România, în care să respirăm aer mai curat, să stăm mai puțin în trafic și să avem o calitate a vieții îmbunătățită. Un an nou cu mai multe locuri de parcare inteligente. În anul 2021 am instalat mii de sisteme de parcare pentru orașe mai puțin aglomerate în căutarea unui loc de parcare disponibil. Ne-am extins în și mai multe orașe din România”, afirmă reprezentanții Klaus Multiparking.

Pionier în istoria tehnică

Soluțiile inteligente au caracterizat activitățile companiei încă din anul 1907, cand Klaus a fondat un atelier de roți. Primele sisteme de parcare Klaus au intrat pe piață în 1964. În numai 9 ani, compania a devenit unul dintre cei mai importanți producători de sisteme de parcare auto din întreaga lume. Compania germană a devenit un adevărat pionier în istoria tehnică.

 În 1975, Klaus a acordat primele licențe pentru producția de sisteme de parcare auto. În 1985, compania și-a extins linia de produse, introducând mai multe sisteme de parcare cu locuri de parcare orizontale.

Klaus

În 1988, Klaus a introdus noul sistem de economisire a spațiului „Parking Automat”. În 1993, a fost introdus sistemul de parcare complet automat, care stochează vehiculele prin elemente de operare controlate de computer, permițând benzi și zone de manevră suplimentare.

Astăzi, Klaus continuă cercetarea și dezvoltarea, oferind clienților săi cele mai noi și mai avansate soluții tehnice.

Klaus Multiparking Systems, o istorie de 115 ani

Vă propunem o incursiune în istoria de 115 ani a Klaus Multiparking Systems, de la atelierul de roți, la liderul mondial în sisteme inteligente de parcare de astăzi.

1907

Înființarea companiei de către familia Klaus ca magazin de roți, lângă Bad Tölz.

1933

Kaspar Klaus deschide un atelier de caroserii auto și o fabrică de vehicule în Memmingen.

1939

În anii de război, compania se concentrează în primul rând pe lucrări de reparații și producție de vehicule de transport.

1948

Mutarea sediului comercial la Memmingen, care există și astăzi. Compania anunță o invenție revoluționară: „Klaus-Bremsluft-Schnellkipper” – un basculant rapid cu frână pneumatică. Peste 100.000 din aceste instalații sunt vândute în toată lumea.

Klaus

1952

Pe baza experienței extraordinare în materie de pneumatică, Klaus dezvoltă carusele pentru operatorii de târguri de distracție, care au făcut o adevărată senzație în fiecare parc.

1953

Încă o dată, Klaus este cu mult înaintea timpului său. Este dezvoltată o gamă de cleme hidraulice care reprezintă o ramură majoră de producție pentru companie în anii 1980. În acest moment, Klaus este specializat și ca producător de atașamente pentru Unimog de la Daimler-Benz AG.

Klaus

1964

Primele sisteme de parcare Klaus ajung pe piață. Pentru a face față cererii, a fost achiziționată o hală de producție, la 10 km sud de Memmingen, în Aitrach, care a funcționat ca sucursală.

1968

Klaus adoptă o abordare revoluționară în producția de vehicule și începe să producă încărcătorul lateral patentat Klaus. A fost un succes la nivel mondial, utilajul fiind utilizat în transportul de containere între rutier și feroviar.

Klaus

1972

În sectorul sistemelor de parcare sunt acum oferite trei game. Acesta este și primul an, în timpul tuturor lucrărilor de construcție pentru Jocurile Olimpice de la München, când primele parcări subterane mai mari cu până la cca. 300 de locuri de parcare au fost dotate cu sisteme mecanice de parcare.

Klaus

1973

Noua clădire a companiei este achiziționată în zona industrială din Aitrach. Anii care urmează sunt caracterizați de expansiune continuă. Datorită dezvoltării continue a sistemelor de parcare pentru vehicule, Klaus devine unul dintre cei mai importanți producători la nivel mondial.

Klaus

1975

Înființarea companiei KLAUS GmbH în Aitrach pentru sisteme de parcare auto. Se acordă primele licențe pentru producția de sisteme de parcare, de exemplu pentru Japonia.

1980

Klaus ajunge la o producție de mare varietate: încărcătoare laterale, atașamente Unimog, tehnologie de tăiere a sticlei, transportoare de garaj, specialist în construcții speciale și sisteme de parcare.

1982

Pe parcursul următorilor ani, ponderea exporturilor continuă să crească. Sistemele de parcare sunt distribuite în întreaga lume.

1985

Linia de produse este extinsă într-un mod inovator în conformitate cu cerințele pieței. Proporția sistemelor de parcare cu locuri de parcare orizontale crește în raport cu sistemele înclinate.

1988

Tendința către parcare mai pragmatică deschide piața pentru noul „Sistem de parcare automată”. Permite doar parcare orizontală, cu înălțimi diferite și simultan mai puțin spațiu convertit.

1993

Ca urmare a supraaglomerării din cartierele istorice, Klaus extinde producția pentru a include sisteme de parcare complet automate. Aceste sisteme nu au benzi de acces sau zone de manevră. Mașina este depozitată într-un spațiu liber cu ajutorul sistemelor de operare controlate de computer.

Klaus

1998

Invenția unui nou sistem de echilibrare mecanică, înregistrat ca „Sistem 2000”, a dus treptat la un mai mare grad de confort la parcare.

2002

Înființarea filialei noastre KLAUS Multiparking Systems Pvt. Ltd. în India

Dezvoltarea și construcția KLAUS Trinity, un sistem de parcare etajat pentru trei mașini. Primele sisteme au fost livrate în august 2002.

2005

La patruzeci de ani de la introducerea primelor sisteme care economisesc spațiu, KLAUS Multiparking prezintă noul MultiVario 2082 ca un sistem extrem de personalizabil și adaptabil.

Klaus

2006

KLAUS Multiparking primește Premiul pentru Inovație,pentru produsul MultiVario 2082. În același an, sunt construite un nou depozit și o zonă de picking acoperită.

2013

KLAUS Multiparking prezintă cea mai recentă inovație de produs, MultiBase 2072. Datorită numeroaselor versiuni disponibile, sistemul este potrivit pentru orice design și pentru toate mașinile.

2015

Inovatorul iParker MultiBase 2072i este prezentat pentru prima dată la târgul comercial BAU 2015 de la München. Pe lângă noul sincronizator electro-hidraulic, sunt demonstrate în premieră și posibilitățile digitale de parcare de pe piață. Înființarea filialei KLAUS Multiparking ANZ care deservește Zona Pacificului.

Klaus

2015/2017

Pentru optimizarea proceselor se construiesc spații de producție, depozite și birouri, cu o investiție de 10 milioane de euro.

Klaus

2018

Sunt introduse noile sisteme de parcare sub podea „invizibile” MultiBase U10 și U20.

Klaus

2020

Înființarea filialei KLAUS Multiparking America Inc. pentru piața americană.

Noua dezvoltare a seriei de produse TrendVario 6000.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

PNL ameninţă PSD că va pierde alegerile prezidenţiale dacă insistă cu candidatul

0
Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat joi că PSD, atunci când îşi prezintă o candidatură şi ajunge într-o bătălie cu un reprezentant al dreptei, pierde alegerile, el precizând că inclusiv la Bucureşti s-a văzut că lumea doreşte dreapta. CITEŞTE ŞI:...