Calea Rahovei a fost înfrumusețată cu flori

Continuă lucrările de modernizare și înfrumusețare în Sectorul 5. Pe Calea Rahovei au fost plantate flori. „Echipele noastre le plantează la fiecare intersecție. Înfrumusețăm Sectorul 5 pentru cetățeni zi de zi”, transmit reprezentantii Infrastructură Sector 5.

Mai multe străzi din Sectorul 5 al Capitalei sunt în proces de modernizare și asfaltare. Una dintre străzi pe care s-a lucrat în ultima perioadă a fost Strada Ghidigeni. „Promitem să livrăm o arteră impecabilă. Știm că cetățenii Sectorului 5 au mare nevoie de ea”, transmit reprezentanții companiei Infrastructură Sector 5.

Primarul Cristian Popescu Piedone a fost luna trecută în inspecție pe șantiere. Una dintre puncte a fost strada Crizantemelor, o arteră cu mari deficiente atât pe trotuare cât și la stratul de uzura al carosabilului.

„Am modernizat-o de la un cap la altul, am refăcut trotuarele, am frezat stratul de uzura, am turnat un strat nou de asfalt pe carosabil si am plantat 24 de arbori, tei si platani”, transmit reprezentanții companiei Infrastructură Sector 5.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.