Călătorii care nu se spală vor fi dați jos din autobuze

Călătorii care nu se spală vor fi dați jos din autobuze
Călătorii care nu se spală vor fi dați jos din autobuze

Primăria Constanţa intenţionează ca, împreună cu Poliţia Locală, să găsească baza legală pentru a îi putea da jos din autobuzele CT Bus pe cetăţenii cu o igienă precară, ce ar putea transforma mijlocul de transport în comun într-un focar de infecţie, măsură ce se doreşte a fi aplicată pentru protejarea celorlalţi călători.

„Toate autobuzele noastre sunt curăţate cu materiale astfel încât să nu devină un focar de infecţie autobuzul în sine. Împreună cu Poliţia Locală, am avut deja o discuţie, sper să găsim formula legală prin care să putem opri autobuzul şi să putem să-i dăm jos pe cei care nu se spală, pentru că ştim foarte bine că există trasee şi anumite intervale orare în care oamenii de bună credinţă trebuie să suporte câte o persoană care este certată cu igiena. Vrem să intervenim tocmai pentru a nu face din autobuzele noastre, indiferent că vorbim de cele noi sau cele vechi, un focar de infecţie pentru toţi utilizatorii mijloacelor de transport în comun”, a declarat primarul Constanței, Decebal Făgădău, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, sunt analizate toate urmările ce ar putea apărea în urma luării unei astfel de măsuri, municipalitatea căutând soluţii pentru ca acţiunea, odată pusă în practică, să nu poată fi blocată în urma unor reclamaţii.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.