sâmbătă, iunie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCâciu, despre o nouă compensare a preţurilor carburanţilor

Câciu, despre o nouă compensare a preţurilor carburanţilor

-

Ministrul de Finanțe, Adrian Câciu, a declarat că în prezent nu se impune o nouă intervenție a Guvernului în ceea ce privește prețurile la carburanți. Totuși, varianta nu este exclusă în funcție de evoluția pieței.

CITEŞTE ŞI: Câciu despre compania OMV care sfidează statul român şi refuză să plătească taxe

„Acest guvern va interveni dacă lucrurile intră într-o zonă mult prea volatilă…. acum lucrurile nu sunt în acea zonă”, a spus ministrul de Finanțe. Adrian Câciu a mai spus că decizia poate fi luată în funcție de mai mulți factori.

„N-aș vrea să setăm un plafon, trebuie să vedem costul total pe care îl are o gospodărie sau o companie… trebuie să te uiți pe totalul costurilor”, a explicat Adrian Câciu.

Nu vrea să creeze aşteptări

Ministrul de Finanțe a adăugat că nu vrea să creeze o așteptare falsă în rândul cetățenilor. Intervenția, dacă va fi necesară, poate fi mai rapidă în funcție de evoluția de pe piața combustibililor, a spus ministrul.

„Trebuie să ne uităm și pe piața petrolului și pe piața combustibililor… se vor găsi soluții”, a precizat ministrul de Finanțe.

În a doua jumătate a anului trecut, Guvernul a compensat cu 50 de bani litrul de carburant. Măsura a fost valabilă până în luna decembrie.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...