București. Poliţist local reţinut pentru trafic de influenţă şi luare de mită

Puteri sporite pentru polițiști
Puteri sporite pentru polițiști

Un poliţist local din Bucureşti a fost reţinut de procurori, fiind acuzat de trafic de influenţă şi luare de mită. El a cerut bani de la o persoană care construia ilegal într-o zină protejată din Sectorul 4.

Politistul a fost prins în flagrant. Potrivit procurorilor, în 6 martie, un poliţist local din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti – Direcţia Control – Serviciul desfinţări construcţii ilegale, a constatat că la imobilul deţinut de denunţător la o adresă din Bucureşti, Sector 4, într-o zonă inclusă în categoria zonelor protejate, se fac lucrări pentru care nu s-a obţinut autorizaţia prevăzută de lege.

”La data de 09.03.2023, într-o cauză constituită ca urmare a formulării unui denunţ, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă şi luare de mită”, au transmis, vineri, procurorii din Bucureşti, potrivit g4media.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here