Bucharest City Tour se suspendă de joi. Linia a adus RATB încasări de 1,28 milioane de lei

Bucharest City Tour

Linia turistică Bucharest City Tour, care va fi suspendată de joi, 27 octombrie, din cauza răcirii vremii, a atras 54.611 de turiști plătitori, iar suma încasată de RATB s-a ridicat la aproape 1,28 milioane de lei, a anunţat miercuri regia.

Atât valoarea încasărilor din acest an cât și numărul turiștilor sunt în creștere în condițiile în care, anul trecut, un număr de 42.757 turiști au călătorit cu autobuzele Bucharest City Tour, în perioada 15 mai — 13 octombrie 2015, iar suma încasată din vânzarea titlurilor de călătorie a depășit 1,005 milioane de lei.

„Începând cu data de 27.10.2016, linia turistică Bucharest City Tour va fi suspendată, având în vedere că sezonul rece nu asigură condiții favorabile călătorilor cu autobuzele supraetajate. În acest an, linia a atras 54.611 de turiști plătitori, la care se adaugă și copiii în vârstă de până la 7 ani, care călătoresc gratuit. Suma încasată de RATB din vânzarea legitimațiilor de călătorie s-a ridicat la 1.279.895 lei, în creștere față de cea înregistrată în anul trecut’, se menționează în comunicatul dat publicităţii de RATB.

Numărul călătorilor care au utilizat linia turistică a crescut de la an la an, astfel că, de la 27.000 de turiști înregistrați în anul 2011, anul lansării proiectului Bucharest City Tour, la finalul sezonului 2016, numărul lor s-a dublat. Linia turistică Bucharest City Tour este operată în perioada primavară — toamnă de patru autobuze speciale, supraetajate, fiecare având o capacitate de 77 locuri, care circulă pe traseul: Piața Presei — Muzeul Satului — Arcul de Triumf — Piața Victoriei — Calea Victoriei — Palatul Parlamentului — Piața Unirii — Universitate — Piața Romană — Piața Victoriei — Piața Charles de Gaulle — Soseaua Kiseleff — Piața Presei (14 stații).

Autobuzele respective sunt închiriate de la Regia Autonomă de Transport Constanţa (RATC).

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.