Breaza. Impact mortal între un BMW și un TIR

Un bărbat de 71 de ani a murit în oraşul Breaza din judeţul Prahova, după ce maşina în care se afla s-a lovit puternic de un TIR.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de intervenţie, care l-au scos de bărbat dintre fiarele contorsionate ale maşinii. După mai multe manevre de resuscitare acesta a decedat. Şoferul autocamionului a fost transportat în stare gravă la spital.

„Pompierii militari prahoveni acționează pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor, descarcerarea și acordarea asistenței medicale de urgenţă în cazul producerii unui accident rutier în Breaza. La locul evenimentului s-au deplasat o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. În evenimentul rutier au fost implicate un autocamion și un autoturism la bordul cărora se aflau doar șoferii. Conducătorul auto al autoturismului era încarcerat astfel că pompierii au acționat pentru extragerea acestuia dintre fiarele contorsionate. Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 50 ani aflat în SCR, se execută manevre de resuscitare. Celălalt ocupant este conștient, fără marca traumatica”, au transmis reprezentanţii ISU Prahova, potrivit observatornews.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.