sâmbătă, mai 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalBOMBĂ. Robert Negoiţă cere desfiinţarea Primăriei Capitalei

BOMBĂ. Robert Negoiţă cere desfiinţarea Primăriei Capitalei

-

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, susține că o variantă bună pentru București ar fi desființarea Primăriei Capitalei și transferarea atribuțiilor către sectoare.

CITEŞTE ŞI: Nicușor Dan a rămas fără sprijinul PNL. Burduja își anunță candidatura la Primăria Capitalei

El arată că Primăria Capitalei ar trebui să fie comasată cu CJ Ilfov, iar noua instituție să se ocupe de transportul în comun și proiectele foarte mari.

„N-am nicio șansă nici s-o bat, nici să mă bată, pentru că n-am să candidez acolo și consider demersul inutil, nu mi se potrivește, nu cred că este ce trebuie.

Varianta corectă, și pledez pentru asta, este să se desființeze Primăria Generală.

Contopire

Să se contopească cele două instituții, Primăria Generală cu Consiliul General Ilfov, să avem o singură instituție care să gestioneze transportul public și chestiunile strategice mari și proiectele foarte mari. Iar tot ce înseamnă muncă ar trebui descentralizat, așa cum s-a întâmplat în ultimii 20 de ani”, a explicat Robert Negoiță.

Revenind la participarea lui în PSD, acesta a anunțat că sunt mari șanse să revină în respectivul partid și să-l reprezinte la alegerile viitoare.

„Foarte probabil că mă voi întoarce în PSD. Am, deja, discuție făcută cu președintele partidului, care e și premierul României, și cu ceilalți colegi și am convenit, de comun acord, că voi candida la următoarele alegeri din partea PSD”, a adăugat politicianul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...