sâmbătă, mai 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăBoloş se ia de nababii de la ASF

Boloş se ia de nababii de la ASF

-

Marcel Boloș a declarat la finalul ședinței de guvern, că situația de la ASF unde sunt salarii de lux nu face cinste României și actualei situații bugetare în care se află țara noastră.

CITEŞTE ŞI: Boloș le cere primarilor să nu mai cumpere „baxuri întregi de hârtie igienică de sărbători”

„Eu nu cred că astfel de acțiuni ale autorităților statului, instituțiilor publice autonome, companiilor de stat face cinste și suntem morali în fața cetățenilor doar atunci când știm cu ce probleme ne confruntăm. Există aceste acordări de sporuri, salarii – nu cred că este un lucru care se înscrie pe traiectoria aceasta pe care o impune Guvernul.

Finanţele ţării

Totuși, Guvernul României, responsabil fiind de finanțele țării și de banii contribuabilor a înțeles să folosească cât mai chibzuit banii oamenilor. (…) În legea privind măsurile fiscal bugetare, un capitol întreg este dedicat instituțiilor publice autonome, inclusiv ASF-ului, tocmai ca astfel de situații pe viitor să nu existe”, a declarat ministrul Finanțelor la finalul ședinței de guvern.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...