Boloş, pus la zid de liberali: Nu suntem o mașinărie de vot să fim de acord cu tot ce ne trimiteți

Marcel Boloș FOTO: gov.ro
Marcel Boloș FOTO: gov.ro

Liberalii au anunțat, luni, că vor susține noul proiect de buget, în timp ce, în spatele ușilor închise, deputații PNL l-au criticat pe Marcel Boloș că este un slab comunicator și a jignit electoratul de dreapta.

CITEŞTE ŞI: Boloş insistă cu turnătoria fiscală: Stimulente pentru ei care semnalizează!

„Jumătate din deputații din această sală vor dispărea dacă continuați cu măsurile dumneavoastră. Ați atacat electoratul de dreapta. Nu suntem o mașinărie de vot să fim de acord cu tot ce ne trimiteți”, i-a reproșat un deputat PNL ministrului de Finanțe. Momentul tensionat din ședința PNL a fost legat de banii de la buget pentru finanțarea proiectelor din Anghel Saligny, cunoscut și ca PNDL 3, și cele efectuate de Compania Națională de Investiții. Sunt acele proiecte care depind de banii publici, iar primarii vor să își finalizeze lucrările înaintea campaniilor electorale de anul viitor.

Ce reproşuri i se aduc

Mai mulți parlamentari liberali și șefi de organizații i-au reproșat ministrului de Finanțe că banii pentru proiectele din teritoriu ajung cu întârziere, iar „firmele private lucrează fără să fie plătite”. „Dacă Finanțele nu dau banii, vom avea șantierele blocate în campanie electorală”, și-a exprimat nemulțumirea un deputat. Marcel Boloș a încercat să-i liniștească și a dat asigurări că nu va bloca proiectele în anul electoral 2024, în care se vor organiza alegeri locale, parlamentare și prezidențiale. „Investițiile, mai ales cele din bugetul de stat prin Anghel Saligny, pentru care colegii au fost de acord ca programul să fie susținut în 2024 fiind proiecte de infrastructură”, a subliniat ministrul la finalul ședinței de la Palatul Parlamentului.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.