Bolnavii nu vor mai mânca mai rău ca la la puşcărie! Se dau mai mulţi bani

Deputatul Bogdan Ivan Gruia susține că norma de hrană din spitale va fi de minim 22 de lei/zi.

„Respect pentru pacienții din România.

Norma de hrană din spitale va fi de minim 22 de lei/zi.

Fotografiile revoltătoare cu hrana pe care o primesc bolnavii din România nu rezolvă nimic, dar o lege bună care să le asigure o hrană de calitate DA!

Astăzi am obținut rapoarte de adoptare în Comisiile de Sănătate și Administrație Publică! Este ultimul pas înainte de votul final din plenul Parlamentului, care va avea loc săptămâna viitoare!

Acum se dau 11 lei

Este primul meu proiect legislativ, depus la începutul anului trecut și susținut de colegii din PSD. Astăzi, pentru norma de hrană a unui bolnav se alocă 11 lei! Eu unul nu pot să concep cum poți din 11 lei să asiguri 3 mese pe zi plus două gustări unui pacient!

Da, este târzie adoptarea acestei legi! Din păcate a fost nevoie ca PSD să ajungă la guvernare pentru a repara această nedreptate! Ultimii doi miniștri ai Sănătății din partea USR, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă mi-au ignorat apelurile prin care le solicitam creșterea normei de hrană!

Îmi doresc ca după adoptarea acestei legi, niciun bolnav din România să nu mai primească mâncare, ca în poza de mai jos!” a scris pe Facebook deputatul Bogdan Ivan Gruia.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here