miercuri, iunie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăInvestigațiiDezvăluiriBolile incompatibile cu profesia de care suferea magistratul Ion-Tudoran încă din 2014-2015

Bolile incompatibile cu profesia de care suferea magistratul Ion-Tudoran încă din 2014-2015

-

Internat prin sanatorii de psihiatrie pentru a scăpa de anchetele SIIJ, Corneliu Bogdan Ion-Tudoran, controversatul judecător care „a măcelărit” dosarul Băneasa, ar fi ascuns că din 2015 trebuia să se pensioneze deoarece era grav bolnav.

CITEȘTE ȘI Sentințele Curții Supreme, aruncate la coș de judecătorul recidivist Ion Tudoran. Abuzurile magistratului de la Curtea de Apel

Potrivit jurnaliștilor de la Pressreview.info, documentele medicale dezvăluie cum Corneliu Bogdan Ion-Tudoran nu mai era capabil să judece, deoarece suferea de diabet zaharat tip II și de hipertensiune arterială.

Celebrele ieșiri nervoase, haotice chiar, sunt puse pe seama medicației prescrise de medici, care îl făceau incapabil să mai exercite profesia de magistrat.

Ion Tudoran a continuat însă să judece. Așa s-a ajuns la sentințele aberante din dosarul Băneasa, în care magistratul a inventat probe și a copiat cuvânt cu cuvânt, cu tot cu greșelile de ortografie, rechizitoriul întocmit șmecherește de procurorii DNA.

CITEȘTE ȘI Justiție alterată – Magistrații cu probleme psihice, marea problemă a CSM. SIIJ ține la sertar dosarul judecătorului Tudoran

Bolile de care suferea Ion-Tudoran

Așadar, profesia de magistrat nu avea cum să fie compatibilă cu diabetul agravat de hipertensiune. Căci oricine știe regimul drastic la care trebuie să se supună un diabetic și mai ales crizele acestuia cauzate de glicemia scăzută.

Atacul cerebral suferit, ulterior, de Tudoran și degenerarea sistemului nervos l-au scos la pensie pe magistrat în cele din urmă.

Jurnaliștii de la Pressreview.info se întreabă cum de nicio autoritate nu a fost în stare să interpreteze și să înțeleagă că Ion-Tudoran trebuia de mult timp pensionat? Iar acum, ce se va întâmpla când toți cei trimiși de el în pușcărie își vor cere dreptatea înapoi?

Din 13 februarie 2014 judecătorul a început să își trateze hipertensiunea arterială primară plus tulburări de metabolism al
lipoproteinelor și alte lipidemii (Lovastatinum, Pantoprazolum, Nebivololum).

O simplă analiză a prescripțiilor medicale arată un fapt cutremurător: fără voia lui, e drept, magistratul era bolnav și inapt pentru a mai împărți dreptatea.

La 2 noiembrie 2015, a fost diagnosticat cu diabet zaharat neinsulino-dependent. Începe tratament de 90 zile cu Glicozidum 60 mg pentru că nu își putea controla glicemia. Instalarea hipoglicemiei în cazul lui era posibilă deoarece înregistra afecțiuni ale tiroidei și ale ficatului. Instalarea hipoglicemiei este prevăzută ăi în prospectul Glocozidum. Hipoglicemia duce la tremurături, nervozitate și anxietate, iritabilitate, nerăbdare, confuzie și stări de delir, ritm cardiac accelerat, amețeală, somnolență, vedere încețoșată, foame excesivă și stări de greață.

CITEȘTE ȘI Judecătorul recidivist Ion Tudoran. L-a durut în cot și de Înalta Curte

Lista bolilor de care suferea Corneliu Bogdan Ion-Tudoran încă din 2014-2015, precum și medicația prescrisă de medici, a fost publicată de Pressreview.info.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

USR vrea să rupă alianţa cu PMP şi Forţa Dreptei

0
Alianța Dreapta Unită (ADU) pare să fie de domeniul trecutului, un trecut dezastruos dacă ne uităm la rezultatul alegerilor din 9 iunie - atât cele locale, cât și cele europarlamentare. CITEŞTE ŞI: Iohannis a rămas şi fără ultimul susţinător pentru...