Bistrița-Năsăud. Sfârșit tragic pentru doi frați

Sursa foto:deces
Sursa foto:deces

Doi bărbaţi de aproximativ 30 de ani au fost găsiţi, aseară, inconştienţi într-o încăpere a unei stâne din localitarea Feldru, din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Două echipaje SMURD şi unul de pompieri au ajuns în zona greu accesibilă. Cei doi au fost găsiți într-o încăpere a unei stâne. Medicii au încercat să-i resusciteze fără succes, fiind nevoiţi să declare decesul. Potrivit primelor informaţii, cei doi s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon. Necropsiile vor stabili cu exactitate cauza morții.

„Astăzi, un bărbat a sesizat prin 112 faptul că într-un imobil din extravilanul localităţii Feldru două persoane sunt în stare de inconştienţă. La faţa locului au fost identificaţi doi bărbaţi, de 32 şi 28 de ani. Din nefericire, cei doi erau decedaţi. În cauză vor fi dispuse necropsiile care vor stabili cu exactitate cauzele deceselor. Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, deschis pentru ucidere din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, a informat IPJ Bistriţa-Năsăud, potrivit observatornews.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.