Bătaie cu centrala termică pe o stradă din Timișoara

FOTO: cocoparisienne/Pixabay.com
FOTO: cocoparisienne/Pixabay.com

Un scandal s-a produs, marţi seară la marginea oraşului Timişoara, între doi vecini. Unul dintre ei a aruncat centrala termică peste maşina vecinului său.

Vecinii au sunat la numărul de urgenţă 112. Când au venit poliţiştii şi l-au urcat în autospecială pe bărbat, acesta s-a lovit intenţionat cu capul de sistemele din maşină, provocându-şi răni. „Astăzi, în jurul orei 19:40, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Bujorilor din Timişoara, a avut loc un conflict spontan între doi bărbaţi, în urma căruia un bărbat, în vârstă de 50 de ani, ar fi fost lovit de un altul, în vârstă de 38 de ani. De asemenea, bărbatul de 38 de ani ar fi aruncat pe autoturismul ce aparţine celuilalt bărbat cu un obiect, provocând pagube materiale”, a transmis IPJ Timiş, potrivit digi24.ro.

Potrivit anchetatorilor, obiectul aruncat de bărbat era o centrală termică. „Bărbatul de 38 de ani a fost încătuşat, iar în momentul în care a fost urcat în autospecială pentru a fi condus la sediul poliţiei, acesta s-ar fi lovit intenţionat cu capul de sistemele din interiorul acesteia, provocându-şi răni”, a precizat IPJ Timiş. A fost solicitată o ambulanţă, care l-a transportat pe bărbat la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.