Bătaie ca în filme la starea civilă! Care a fost motivul

Mai multe persoane au fost implicate într-o altercație la Centrul de Afaceri din municipiul Vaslui.

Potrivit conducerii Centrului de Afaceri, scandalul ar fi izbucnit după ce un bărbat care se afla la rând la Starea Civilă, pentru a obține un certificat de căsătorie, a avut ceva de împărțit cu un alt bărbat, care ar fi venit pentru un certificat de naștere. Cei doi au început să se certe, apoi să se ia la bătaie, de față cu toată lumea. S-au împărțit pumni și picioare, s-au rupt haine, iar consoartele celor doi s-au ciondănit și ele, trăgându-se de păr una pe alta și lovindu-se cu poșetele.

Au chemat Poliţia

Forțele de ordine chemate să calmeze spiritele au avut și ele mari bătăi de cap, mai ales polițistul, care în încercarea de a-l imobiliza pe unul dintre agresori, a căzut după ce a alunecat pe gresie. Acesta s-a ridicat însă imediat și, cu sprijinul colegului său de la Jandarmerie, a reușit să-I încătușeze pe bărbat.

Florin Sârbu, directorul Centrului de Resurse pentru Afaceri Vaslui, a declarat pentru redactorii ziarului Vremea Nouă că este primul incident grav care se petrece în clădirea pe care o administrează. Acesta are de gând ca după sărbătorile pascale, să poarte o discuție cu conducerea Poliției Locale pentru a asigura ordinea și la Starea Civilă, așa cum se întâmplă acum la Evidența Populației.

VIDEO:

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.