joi, iunie 13, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăBaronii PSD din Moldova, chemați să explice rezultatul prost de la alegerile...

Baronii PSD din Moldova, chemați să explice rezultatul prost de la alegerile prezidențiale

-

Liderul PSD Viorica Dăncilă i-a chemat marți pe șefii de organizații pentru a face o analiză în ceea ce privește rezultatele obținute în primul tur al alegerilor prezidențiale. Vizați sunt baronii PSD din Moldova, unde candidatul la prezidențiale Viorica Dăncilă a pierdut dezastruos în fața lui Klaus Iohannis.

Ședința Comitetului Executiv Național este programată pentru ora 16.00. În cadrul întâlnirii vor fi analizate rezultatele partidului la primul tur al alegerilor prezidențiale. Liderii din Vrancea, Suceava, Vaslui, Galați, Neamț și Bacău care au obținut rezultate slabe la prezidențiale vor trebui să dea explicații în fața conducerii partidului.

„Nu, nu venim cu ideea de a face excluderi. Vom discuta pe fiecare județ, vom analiza fiecare localitate în parte, astfel încât la următoarele alegeri să avem rezultate mai bune. Vom discuta fiecare județ și vom analiza fiecare organizație în parte. E o analiză de partid normală, după alegeri. Fiecare președinte de organizație de județ trebuie să susțină ce a mers ce nu a mers”, a declarat Viorica Dăncilă.

https://cetateanul.net/stiri-de-ultima-ora/dancila-a-pierdut-in-judetele-cunoscute-ca-fiind-traditional-rosii-controlate-de-baroni-psd/

Potrivit rezultatelor centralizate de BEC, Viorica Dăncilă a pierdut în majoritatea județelor Moldovei. Astfel în județul Vrancea, condus de baronul PSD Marian Oprișan, Klaus Iohannis a obținut un scor de 40,70%, în timp ce Viorica Dăncilă a luat doar 28,20%.

Supriză și în județul Vaslui, acolo unde Dăncilă a pierdut în fața lui Iohannis. Și în județul Iași, Iohannis a câştigat alegerile 36,28 la sută, la o diferenţă de peste 15 procente faţă de Dăncilă.

Dancilă a reușit să câștige doar în județul Botoșani, la o diferența foarte mică față de Iohannis. Astfel, Dancilă a obținut 34,2%, în timp ce Iohannis 31%.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

PNL ameninţă PSD că va pierde alegerile prezidenţiale dacă insistă cu candidatul

0
Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat joi că PSD, atunci când îşi prezintă o candidatură şi ajunge într-o bătălie cu un reprezentant al dreptei, pierde alegerile, el precizând că inclusiv la Bucureşti s-a văzut că lumea doreşte dreapta. CITEŞTE ŞI:...