Bădălău rămâne în arest! Complicea ajunge şi ea la puşcărie!

directiva omnibus beretta CEX PSD

Înalta Curte de Casație și Justiție a respins, joi, contestația lui Niculae Bădălău la măsura arestului preventiv.

CITEŞTE ŞI: Bădălău află astăzi dacă îşi petrece ziua de naştere acasă: A cerut eliberarea!

Joi, Niculae Bădălău împlinește vârsta de 62 de ani.

Elena Matache, inculpată în același dosar, care inițial a fost plasată în arest la domiciliu va merge și ea în arest preventiv, a decis Înalta Curte.

Fostul senator PSD Niculae Bădălău, vicepreşedinte al Autorităţii de Audit a Curţii de Conturi a fost arestat preventiv, în 28 noiembrie, în urma unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti. Instanţa a admis propunerea DNA de arestare preventivă a lui Niculae Bădălău, măsura fiind dispusă pentru 30 de zile.

Procurorii îl acuză pe Bădălău că i-ar fi promis unui primar din Giurgiu remiterea a 7% din valoarea unor contracte pentru a atribui lucrările firmei ginerelui său.

Revocat de la Curtea de Conturi

Parlamentul l-a revocat pe Niculae Bădălău din funcţia de consilier al Curţii de Conturi şi vicepreşedinte al Autorităţii de audit, cu 308 voturi „pentru” și o abținere, iar un parlamentar nu și-a exprimat deloc votul. USR a cerut, luni, Birourilor celor două Camere ale Parlamentului, declanşarea procedurii de revocare a lui Niculae Bădălău din funcţia deţinută la Curtea de Conturi, după reţinerea acestuia de către DNA. La scurt timp, purtătorul de cuvânt al PSD Ştefan Radu Oprea a anunţat că social-democraţii au depus, luni, către Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, o solicitare pentru declanşarea procedurii de revocare din funcţia de membru şi vicepreşedinte al Curţii de Conturi a lui Niculae Bădălău, suspectat de către DNA de dare de mită, deoarece nu a existat o demisie a acestuia.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.