Argeș. Șapte persoane reținute reținute de polițiști pentru înșelăciuni pentru banii de la asigurări 

FOTO: 4711018/Pixabay.com
FOTO: 4711018/Pixabay.com

Șapte persoane au fost reținute de polițiștii din Argeș pentru ca au regizat accidente pentru a primi banii de la asigurări. Ele ar fi cerut și primit bani de la societăți de asigurare în urma unor accidente regizate.

Prejudiciul ajunge la aproximativ 80.000 de euro. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de șapte persoane, cu vârste între 33 și 43 de ani, din județele Dâmbovița, Argeș și Olt. Acestea vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propuneri de luare a unor măsuri preventive.

Reținerile au fost făcute în urma celor 15 percheziții domiciliare, efectuate marți în județele Argeș și Dâmbovița, la locuinţele unor persoane anchetate pentru săvârşirea unor infracțiuni de înșelăciuni privind asigurările. Potrivit cercetărilor, s-a stabilit că, în perioada 2023 – 2024, opt persoane ar fi solicitat și primit bani de la societățile de asigurare – reasigurare, pentru efectuarea reparaților unor autovehicule, distruse în mod intenționat, în cadrul unor accidente de circulație regizate. Acestea erau prezentate ca fiind accidente de circulație reale. În această fază a cercetărilor, prejudiciul în dauna mai multor societăți de asigurări a fost stabilit la aproximativ 80.000 de euro, potrivit .stiripesurse.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.