Arad. O femeie a fost arestată preventiv pentru incendierea a 5 case

Catuse
Catuse sursa foto pixabay

O femeie în vârstă de 37 de ani din oraşul Sebiş, judeţul Arad, a fost arestată preventiv, după ce a incendiat cinci case. Ea a provocat un prejudiciu de aproximativ 200.000 de lei. 

”În perioada 22 iulie – 6 noiembrie a.c., pe str. Crişului, din oraşul Sebiş, au izbucnit 5 incendii, la mai multe imobile. În urma acestor incidente, nu au fost rănite persoane, dar au fost cauzate pagube materiale în valoare totală de aproximativ 200.000 de lei. În toate cauzele au fost întocmite dosare penale pentru distrugere şi distrugere din culpă, conturându-se suspiciunea rezonabilă că incendiile ar fi fost provocate de o persoană”, a transmis, duminică, IPJ Arad.

Poliţiştii au identificat o femeie de 37 de ani care a incendiat casele din vecinătatea locuinţei ei.

”În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii oraşului Sebiş, s-a stabilit că o femeie de 37 de ani, din localitate, care domiciliază în proximitatea imobilelor distruse, ar fi provocat incendiile. În baza probatoriului administrat, la data de 17 Noiembrie a.c., femeia a fost reţinută pentru 24 de ore”, a precizat IPJ Arad. Judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă a femeii, pentru 30 de zile. Ea este acuzata de distrugere în formă continuată, distrugere şi distrugere din culpă, potrivit stiripesurse.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.