vineri, iunie 21, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăAnunț despre noi măsuri de restricții în București. Carantina de weekend, subiect...

Anunț despre noi măsuri de restricții în București. Carantina de weekend, subiect încă învăluit în tăcere

-

Alin Stoica, prefectul Capitalei, a declarat, marți, că la ora actuală se discuta mai multe măsuri de restricție pentru București.

„Se discută mai multe măsuri! Nu pot să vă spun acum care măsuri vor fi propuse”, a afirmat, marți, prefectul Capitalei.

Prefectul Capitalei: restaurantele contribuie la creșterea numărului de cazuri de coronavirus


.Acesta crede că restaurantele au un rol important la creșterea numărului de cazuri de coronavirus.

„În anumite restaurante nu se respectă deloc anumite măsuri care au fost impuse. Respectiv să se funcționeze doar pe terase și să se respecte și definiția terasei. Iar acele petreceri care sunt fără respectarea niciunei norme sanitare sunt evident niște posibile focare de infecție”.

Nu se pune deocamdată problema carantinării totale a Capitalei

Prefectul a spus că bucureștenii nu ar trebui să se aștepte la o carantinare totală a Capitalei, cel puțin la acest moment. El a vorbit și despre restricționarea numărului de persoane în centrele comerciale.

”Aceste reguli deja există. Pe de-o parte este vorba despre măsurile normale pe care toată lumea trebuie să le respecte. Pe de altă parte, cei care conduc aceste afaceri, trebuie să își protejeze proprii salariați. Acum există reguli pentru a restricționa numărul persoanelor până la o treime parte din capacitate. Astfel  încât să nu fie aglomerație. Dar și să se păstreze distanțarea fizică între clienți. Sunt deja controale în acest sens”, a precizat prefectul.

Legat de carantina de weekend în Capitală, prefectul nu a oferit prea multe date, potrivit stiripesurse.ro.

„Despre aceste măsuri vom discuta mai târziu. După ce vom avea și raportul de la DSP. Astăzi nu am ședințe în acest sens. Nu am convocat încă niciun comitet pentru situații de urgență”, a spus prefectul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...