duminică, iunie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăANAF ia la ochi Radarul Mărfurilor

ANAF ia la ochi Radarul Mărfurilor

-

ANAF va începe controale pe ceea ce înseamnă aplicarea sistemului Radarul Mărfurilor (e-Transport), conform declarațiilor șefului Fiscului Lucian Heiuș.

CITEŞTE ŞI: Somaţie de la ANAF pentru o datorie de 3 lei: Unde sunt marii corupți?

„N-am început controale foarte ferme pe teren. Urmărim, vedem, crește foarte mult numărul celor care-și iau acest cod de transport. Asta e cel mai important: să aibă acel cod UIT (numărul unic de identificare n.r.) și să se obișnuiască cu el”, a precizat Heiuș.

Ne va ajuta foarte mult în lupta contra evaziunii fiscale să știm modul în care se mișcă produsele cu risc fiscal în România.

Amenzi uriaşe

„Vom ajunge să începem niște acțiuni și amenzile sunt mari, inclusiv pe acea parte de confiscare contravalorii mărfurilor, acolo unde nu au cel cod UIT. Sunt domenii cu foarte risc foarte mare de evaziune și mulți agenți economici care acționează acolo nu înțeleg că trebuie să se conformeze la declarare și plată”, a afirmat el.

Acolo, spune el, vor acționa „cu foarte multă fermitate și în perioada următoare o să vedeți niște amenzi drastice date în anumite zone unde simțimm că oamenii nu înțeleg că trebuie sp intre într-o zonă de conformare și respectare a legii”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...