Alina Gorghiu face apel la MAI: Am semnale că se plănuieşte cumpărarea de voturi în Ferentari

rranci
Alina Gorghiu crede că legea va trece, totuși, de Curtea Constituțională

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu susţine că are „semnale nefericite” din Ferentari, potrivit cărora se plănuieşte fraudarea alegerilor şi i-a cerut ministrului de Interne, Petre Tobă, să fie atent la ce se întâmplă în acea zonă la alegerile din 5 iunie.

„Vreau să vă spun că am deja semnale nefericite dinspre Ferentari, că se plănuieşte cumpărare de voturi, că se cumpără buletine de identitate ca nu poată vota oamenii în timp util în ziua votului sau cine ştie ce nenorocire vor să mai facă cei de la PSD care, din păcate, exploatează tot timpul electoral acel bazin din Ferentari”, a declarat copreşedintele PNL Alina Gorghiu, într-o transmisie live, pe Facebook.

Gorghiu i-a cerut ministrului de Interne să urmărească atent modul cum se desfăşoară procesul de vot, în data de 5 iunie, în Ferentari. „O să fac un apel la ministrul de Interne, să fie foarte atent la ce se întâmplă în zona aceea pentru că ar fi păcat ca încă patru ani Sectorul 5 să rămână în întuneric şi să nu reuşim să facem din Sectorul 5 ceea ce trebuie. Are o şansă egală Ovidiu Raeţchi dacă cei care sunt din Sectorul 5 vor strânge rândurile şi vor ieşi la vot pe 5 iunie”, a afirmat Gorghiu.

Alina Gorghiu a mai spus că Sectorul 5, unde a fost aleasă deputat, este sectorul său de suflet. „Sectoul 5 este sectorul meu de suflet. Colegiu 22 a însemnat enorm două mandate pentru mine. Tot ce înseamnă Cotroceni, 13 Septembrie, Panduri, Sebastian, oamenii de acolo sunt oameni pe care eu îi iubesc foarte mult”, a răspuns Gorghiu, întrebată care sunt primăriile cu valoare simbolică pe care vrea să le câştige.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.