Alexandru Rafila, apel la vaccinare:„Este necesară o lună de solidaritate pentru oprirea pandemiei, pentru oprirea deceselor în România”

Foto:Alexandru Rafila, sursa: Facebook
Foto:Alexandru Rafila, sursa: Facebook

Este necesară o lună de solidaritate pentru oprirea pandemiei COVID-19. A declarat medicul Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS. El spune că solidaritatea trebuie să implice vaccinarea. Dar și înțelegerea faptului că fiecare dintre noi este parte a acestui efort.

Deputatul PSD spune că mai mult ca oricând, pentru români e important să fie toți împreună, potrivit digi24.ro.

„Este un moment crucial. Dar sper să încheiem aceste momente de criză – sanitară și politică – cât mai repede. Cred că este necesară o lună de solidaritate pentru oprirea pandemiei, pentru oprirea deceselor în România. O solidaritate națională care să implice două lucruri extrem de importante: Vaccinarea și înțelegerea faptului că fiecare dintre noi este parte a acestui efort”, a scris Rafila pe Facebook.

Medicul crede că măsurile care vor fi stabilite pentru reducerea transmiterii trebuie respectate. Dar e și nevoie să încercăm să-i convingem pe cei din jurul nostru să le aplice.

„Dacă această lună va fi încununată de succes, o să putem sărbători pe 1 decembrie Ziua Națională în condiții mult mai bune”, a mai scris Rafila.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.