ALERTĂ. Încă o femeie din Bucureşti a murit muşcată de câine

O femeie din Bucureşti a murit astăzi după ce a fost muşcată de un câine de talie mare. Aceasta ar fi vrut să îi dea de mâncare animalului.

CITEŞTE ŞI: Doi câini de luptă au atacat o femeie care se plimba cu câinele ei pe digul de la Lacul Morii

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a anunțat că astăzi în jurul orei 11.30, Secția 13 Poliție a fost sesizată, prin apel la112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în curtea unui imobil, din Sectorul 3, o femeie este mușcată de un câine.

Polițiștii au intervenit la fața locului și au stabilit faptul că victima, de 53 ani, era căzută în curtea imobilului, în stare de inconștiență, având mai multe leziuni pe corp, iar într-una dintre camerele imobilului se afla un câine de talie mare.

Doi vecini au observat

Scenele înfiorătoare au fost observate de doi vecini. De asemenea, s-a stabilit faptul că victima venise la imobilul în care se afla câinele, pentru a-l hrăni pe acesta, luat în îngrijire, în urmă cu patru luni.

Echipajul medical prezent la fața locului a constatat decesul femeii. Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, potrivit Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here