sâmbătă, mai 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăAlertă de călătorie în Grecia: Transportul maritim afectat!

Alertă de călătorie în Grecia: Transportul maritim afectat!

-

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de călătorie pentru Grecia, unde marți este programată o grevă a angajaților din domeniul transportului maritim.

CITEŞTE ŞI; Grecia: Mai mulţi judecători şi procurori au fost concediaţi pe motive de lene şi incompetenţă

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români aflaţi permanent sau temporar în Republica Elenă cu privire la faptul că navele din portul Pireu care asigură cursele către insulele din Marea Egee, vor fi blocate în intervalul orar 12:00 – 24:00, din cauza unei greve a sindicatelor din domeniul transportului maritim.

Unde se pot adresa românii

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena +302106710035 şi Consulatului General al României de la Salonic +302310340088, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de urgenţă al misiunii diplomatice a României în Republica Elenă +306978996222 şi al Consulatului General al României de la Salonic +306946049076.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...