Alarmă în localitatea Tuicani, județul Dâmbovița! Noi 55 de cazuri noi de infecție cu coronavirus

Nu mai puțin de 55 de persoane de la Centrul de recuperare persoane cu handicap de la Țuicani, municipiul Moreni, județul Dâmbovița sunt infectate cu coronavirus.

Din cauza numărului mare de persoane infectate la Centrul de la Țuicani autoritățile județene iau în calcul îngrijirea bolnavilor chiar la acest centru. Acest lucru deoarece la spitalele din județul Dâmbovița nu mai sunt paturi libere. Județul Dâmbovița înregistrează un număr record de persoane infectate cu noul coronavirus. În centru este un focar de colectivitate cu 106 cazuri. Din care 92 de cazuri sunt confirmate la persoanele asistate şi 14 cazuri confirmate în rândul personalului.
Toţi cei 55 de beneficiari pozitivi sunt monitorizaţi clinic de medicii specialişti din cadrul Secţiei de Boli Infecţioase a SJU Târgovişte

D.S.P. Dâmboviţa a luat o serie de măsuri, şi anume respectarea circuitelor funcţionale, distanţarea salariaţilor la fiecare schimbare a turelor de lucru;
-intensificarea operaţiunilor de curăţenie şi de dezinfecţie curentă, efectuarea dezinfectiei terminale, interzicerea accesului vizitatorilor.

Au fost consemnate nu mai puțin de  822 de persoane, dintre care 55 sunt de la Centrul de recuperare persoane cu handicap de la Țuicani, municipiul Moreni.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here