vineri, iunie 21, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăInvestigațiiDezvăluiri„Afirmativ viol”! Asta scrie în certificatul medico-legal al minorei care acuză că...

„Afirmativ viol”! Asta scrie în certificatul medico-legal al minorei care acuză că a fost agresată la un eveniment AUR

-

În certificatul medico-legal al minorei care susține că a fost violată la școala de vară a AUR de pe litoral este confirmată „agresiunea fizică, afirmativ viol”!

A apărut certificatul medico-legal în cazul adolescentei de 17 ani care a fost violată la școala de vară AUR, desfășurată pe litoral. Documentul confirmă violul, fata a povestit ce a pățit în tabăra respectivă, însă cei pe care îi acuză că au violat-o nu au fost nici măcar audiați și continuă să participe la evenimentele organizate de partid.

A băut pe plajă

În certificatul medico-legal este confirmat violul de către legiști. Se poate observa scris:”agresiunea fizică, afirmativ viol!”.

Minora a povestit că noaptea respectivă a participat la o petrecere pe plajă, unde s-a consumat alcool. De acolo a plecat cu mai mulți bărbaâi la hotel, nebănuind ce avea să urmeze. Acolo a fost ademenită în cameră de către unul dintre acei bărbați membri AUR, spunând că au nevoie de un încărcător. Din acel moment a spus fata că nu mai reține ce a urmat.

A ajuns acasă unde a povestit părinților că are dureri și sângerări. Mama fetei a dus-o la medic, unde s-a constatat că fata a fost posibilă victimă a unor agresiuni sexuale. Au fost declanșate mai multe anchete, iar mama ei a declarat, la un moment dat, că nu și-a dat acordul ca fiica sa minoră să participe la acea tabără de vară, precum și faptul că nu a semnat niciun act în acest sens.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...