Afacerist din Argeș, anchetat pentru că a vândut fără acte zeci de mașini second-hand

Masini second hand
Masini second hand

Un om de afaceri din Argeș este suspectat de evaziune fiscală, după ce nu a trecut  în contabilitatea firmei pe care o administrează zeci de tranzacții cu mașini la mâna a doua, dar și mai multe transporturi rutiere de marfă. Prejudiciul se ridică la 1,5 milioane de lei, spun polițiștii, care cer acum trimiterea afaceristului în judecată, potrivit digi24.ro

Potrivit anchetatorilor, faptele au avut loc în perioada martie 2019 – iulie 2020. Barbatul de 35 de ani ar fi vândut 37 de mașini second-hand, fără să le înregistreze în contabilitate. 

„Având calitatea de administrator al unei societăţi comerciale, bărbatul ar fi omis să înregistreze în contabilitatea societăţii operaţiunile comerciale derulate cu parteneri de pe teritoriul naţional, constând în 37 de livrări de autoturisme second-hand. De asemenea, cel în cauză ar fi omis să înregistreze şi operaţiunile comerciale de prestări servicii transport rutier de mărfuri derulate cu două societăţi comerciale în cursul anului 2019”, se arată în documentele de la dosar.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.