Adolescente agresate într-un autobuz. O călătoare a făcut public incidentul pe Facebook

sursa: Politia Romana
sursa: Politia Romana

Două adolescente, de 16 și 17 ani, au fost agresate într-un autobuz, din Galați, de un tânăr care le-a arătat imagini cu conținut sexual explicit. Polițiștii s-a autosesizat după ce incidentul a fost făcut public pe Facebook de o călătoare.

În urma apariției în spațiul public, pe un site de socializare, a unei postări din care reiese comiterea de către un tânăr a unei fapte de ultraj contra bunelor moravuri, polițiștii Biroului Investigații Criminale Galați s-au autosesizat.

În urma activităților investigative, au stabilit că, în cursul zilei de 27 septembrie, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Galați, ar fi abordat două adolescente, de 16 și 17 ani, cărora le-ar fi arătat imagini cu conținut sexual explicit, de pe telefonul său.

Tânărul a fost depistat și condus la sediul Poliției, unde, după audieri, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

„Pe această cale,  recomandăm cetățenilor ca, în cazul în care sunt martori la comiterea unei fapte de natură penală, să nu intervină în mod direct, riscând să devină astfel, victime, ci să apeleze imediat numărul unic de urgență 112, sau să sesizeze, în orice alt mod, Poliția”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Galați.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.