Adolescentă prinsă de jandarmi consumând droguri lângă un liceu din Târgoviște

O fată de 17 ani a fost prinsă de jandarmi în timp ce consuma droguri lângă un liceu din Târgoviște, lângă ea fiind alți trei minori.

Fata a recunoscut că substanțele interzise găsite în pachețelul cu foițe pentru țigarete le folosea pentru consumul propriu. Pe numele adolescentei au fost întocmite actele de sesizare pentru deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept,cazul fiind transmis către S.C.C.O. Dâmbovița pentru continuarea anchetei.

„O tânără a fost surprinsă de jandarmii dâmboviţeni în timp ce consuma substanțe interzise în imediată apropiere a unei unități școlare din municipiul Târgoviște. Jandarmii aflați în timpul misiunii de menținere a ordinii publice în zona unei instituții de învățământ au observat într-un autoturism mai multe persoane, care fumau țigarete și au devenit agitate la apariția acestora.Având în vedere comportamentul suspect al celor patru tineri, jandarmii i-au interpelat, iar în urma verificărilor au depistat asupra unei minore în vârstă de 17 ani un pachet cu foițe pentru rulat tutun care conținea în interior un mugure de culoare verde, învelit în celofan și o țigaretă tip joint, cu miros înțepător, susceptibile de a fi substanțe interzise”, a comunicat Jandarmeria Dâmbovița.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here