Administraţia Naţională de Meteorologie, avertisment: Vreme deosebit de rece în toată ţara şi vânt puternic

prognoza meteo

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi, o atenţionare Cod galben de vânt puternic. Ea este valabilă până vineri noaptea la ora 23:00 la munte, la altitudini de peste 1700 m.

În aceste zone vântul va avea intensificări susţinute.Rafalele vor depăşi 90…100 km/h.De joi dimineaţa de la ora 10:00 până vineri seara la ora 23:00, este în vigoare o informare privind intensificări ale vântului şi vreme deosebit de rece în toată ţara.

La munte, vântul va avea intensificări cu viteze de peste 55…60 km/h. Iar începând din noaptea de joi spre vineri. La altitudini mari, rafalele vor depăşi 80 km/h.

Temporar, intensificări ale vântului se vor semnala, joi şi în regiunile estice, sud-estice şi în extremitatea de sud-vest, cu viteze de 40…50 km/h. Iar vineri în cea mai mare parte a teritoriului, local cu rafale în general de 50…60 km/h.

Vremea se va menţine deosebit de rece în toată ţara. Iar în timpul nopţii în depresiunile intramontane şi în dealurile subcarpatice din sud vor fi temperaturi minime de 0…3 grade. Ele vor favoriza izolat producerea brumei, precizează ANM, potrivit stiripesurse.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.