miercuri, mai 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăAcuzaţii la Eduard Novak: România nu are un ministru al sportului, ci...

Acuzaţii la Eduard Novak: România nu are un ministru al sportului, ci un șmecher care își îmbogățește rudele!

-

Partidele din Opoziție l-au acuzat pe Eduard Novak că și-a îmbogățit rudele din banii statului. Deputații i-au transmis că este și va rămâne un papagal și că nu are ce căuta în această funcție.

CITEŞTE ŞI: AUR cere demiterea ministrului Novak: Strategia pentru sport este în maghiară, subtitrată în română

Un nou scandal a avut loc în Parlament. Ministrul Sportului, Eduard Novak, a fost acuzat că și-a îmbogățit familia din banii statului. Deputații au declarat că acesta este doar un papagal care fură.

Cristian Brian, deputat USR: „România nu are un ministru al sportului, ci un șmecher care își îmbogățește rudele. În numele tatălui, fiul ministru premiază. Nu sunteți ministrul familiei.” Eduard Novak, ministrul Sportului: „Ministrul sportului nu premiază pe nimeni în nume propriu. Există prevederi clare în baza cărora se acordă premii. Când am intrat în Cartea Recordurilor ca singurul ministru medaliat paralimpic n-a fost conflict de interese? „

Atacuri

Axinia George (AUR) a declarat că partidul UDMR a dat bir cu fugiții când românii au avut nevoie de el. Scandalul a continuat cu o serie de atacuri antisemite.

Csoma Botond, deputat UDMR: „Miniștrii UDMR n-au dat bir cu fugiții, au venit când au fost solicitați.” Axinia George (AUR): „Hortistule!” (n.r: atribut asociat liderului antisemit ungar, Horthy) Csoma Botond, deputat UDMR: „Dacă avea un nume de rezonanță latina sigur că nu era supus unui atac de acest fel. Le transmit tovarășilor din epoca de aur că avem o vorbă la noi în Ardeal – foaie verde ananas, papagal ai fost, papagal ai rămas. Doamne ajută!”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ordin de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii: Camera Deputaţilor a VOTAT!

0
Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a anunţat că a fost adoptată modificarea Codului Penal privind instituirea ordinului de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii, având în vedere scandalurile pe care mai multe...