Acuzaţii la Eduard Novak: România nu are un ministru al sportului, ci un șmecher care își îmbogățește rudele!

Partidele din Opoziție l-au acuzat pe Eduard Novak că și-a îmbogățit rudele din banii statului. Deputații i-au transmis că este și va rămâne un papagal și că nu are ce căuta în această funcție.

CITEŞTE ŞI: AUR cere demiterea ministrului Novak: Strategia pentru sport este în maghiară, subtitrată în română

Un nou scandal a avut loc în Parlament. Ministrul Sportului, Eduard Novak, a fost acuzat că și-a îmbogățit familia din banii statului. Deputații au declarat că acesta este doar un papagal care fură.

Cristian Brian, deputat USR: „România nu are un ministru al sportului, ci un șmecher care își îmbogățește rudele. În numele tatălui, fiul ministru premiază. Nu sunteți ministrul familiei.” Eduard Novak, ministrul Sportului: „Ministrul sportului nu premiază pe nimeni în nume propriu. Există prevederi clare în baza cărora se acordă premii. Când am intrat în Cartea Recordurilor ca singurul ministru medaliat paralimpic n-a fost conflict de interese? „

Atacuri

Axinia George (AUR) a declarat că partidul UDMR a dat bir cu fugiții când românii au avut nevoie de el. Scandalul a continuat cu o serie de atacuri antisemite.

Csoma Botond, deputat UDMR: „Miniștrii UDMR n-au dat bir cu fugiții, au venit când au fost solicitați.” Axinia George (AUR): „Hortistule!” (n.r: atribut asociat liderului antisemit ungar, Horthy) Csoma Botond, deputat UDMR: „Dacă avea un nume de rezonanță latina sigur că nu era supus unui atac de acest fel. Le transmit tovarășilor din epoca de aur că avem o vorbă la noi în Ardeal – foaie verde ananas, papagal ai fost, papagal ai rămas. Doamne ajută!”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here