Accident grav pe şoseaua de centură a Capitalei

autostrada, google
autostrada, google

Un grav accident rutier s-a produs miercuri dimineaţa, pe DNCB intersecţie cu DN 4 Bucureşti – Olteniţa, lângă localitatea Popeşti-Leordeni, din judeţul Ilfov. Două persoane au fost rănite. Ambele au fost transportate la Spitalul „Bagdasar Arseni”.

Lovire cu impact puternic

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, miercuri dimineaţa,  pe DNCB intersecţie cu DN 4 Bucureşti – Olteniţa, în apropierea localităţii Popeşti-Leordeni, din judeţul Ilfov, s-a produs un grav accident rutier. El a avut loc, miercuri dimineaţa, pe DNCB intersecţie cu DN 4 Bucureşti – Olteniţa, în apropierea localităţii Popeşti-Leordeni, din judeţul Ilfov. Două persoane au fost rănite. Ambele au fost transportate la Spitalul „Bagdasar Arseni”, potrivit realitatea.net.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează, miercuri dimineaţa, că pe DNCB intersecţie cu DN 4 Bucureşti – Olteniţa, în vecinatatea localităţii Popeşti-Leordeni, din judeţul Ilfov, a avut loc o lovire între două autotrenul. Incidentul s-a terminat cu rănirea gravă a două persoane. Acestea au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, precizează un comunicat de presă.

Se estimează ca circulaţia să revină la normal în 45 de minute. 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.