8 persoane reținute în urma percheziților de la Primăria Capitalei. Suspiciuni de infracțiuni în domeniul autorizării construcțiilor

Primăria Capitalei
Mercurialul mitei în Primăria Capitalei

În urma percheziților efectuate la Primăria Capitalei, au fost reținute 8 persoane, anunță Poliția Capitalei. De asemenea, polițiștii au identificat și ridicat documente de interes în cauză, telefoane mobile, medii de stocar.Precum și peste 52.000 de euro, 48.000 de lei și 4.300 de dolari. 

Persoanele reținute urmează a fi prezentate magistraților cu propunere legală. Cercetările sunt continuate de DGPMB – Serviciul Investigații Criminale din Poliția Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

 Percheziții miercuri dimineața la Primăria Capitalei

Polițiștii au făcut miercuri dimineața percheziții la Primăria Capitalei. Este vorba de un dosar care vizează mai multe persoane suspectate de mai multe infracțiuni în domeniul autorizării construcțiilor.

Potrivit Poliției Capitalei, miercuri dimineața polițiștii au făcut 11 percheziții în București și județul Ilfov .Ei pun în aplicare mandate de aducere emise pe numele mai multor persoane.

Activitățile au loc „într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de executare fără autorizație de construire sau de desființare. Ori cu nerespectarea prevederilor acesteia, conform Legii nr. 50 din 1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, fals material în înscrisuri oficiale, favorizarea făptuitorului, sustragerea sau distrugerea de probe ori înscrisuri, uz de fals, fals intelectual, instigare la fals material în înscrisuri oficiale, instigare la fals intelectual, instigare la sustragere sau distrugere de probe sau înscrisuri”.

Audierile în acest caz se vor desfășura la sediul Serviciului Investigații Criminale al Poliției Sectorului 1.

Conform unor surse, perchezițiile vizează Direcția Generală de urbanism și amenajarea teritoriului și Serviciul de autorizări din Primăria Generală a Capitalei, potrivit stiripesurse.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.