joi, iunie 13, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăDâmbovița: Probleme cu drumul de acces la primul mall din județ

Dâmbovița: Probleme cu drumul de acces la primul mall din județ

-

O arteră care urmează să traverseze cea mai nouă și importantă zonă comercială din Târgoviște, și anume Drumul Județean (DJ) 720 E, este în pericol de a nu finalizată , constructorul fiind avertizat de beneficiarul lucrării, Consiliul Județean , să urgenteze procedurile. 

 Drumul Județean 720 E ar trebui să asigure calea rutieră în zona fostei unități militare de lângă Gara Târgoviște, unde au fost demarate lucrările de construcție a unui mall. Terenul aparține Consiliului Județean Dâmbovița , iar mai multe firme realizează pe amplasamentul fostei unități militare mai multe investiții, printre care și primul mall din Dâmbovița. Lucrările se află în impas deoarece drumul de acces, care se realizează cu fonduri PNDL, de care CJ Dâmbovița, sunt departe de a fi terminate, fiind înregistrate întârzieri în execuție. În condițiile în care lucrările de amenajare a noului centru comercial sunt avansate,  executantul lucrărilor la drumul județean are întârzieri în realizarea investiției din cauza lipsei, în permanență, a resurselor de utilaje și personal în șantier, aspecte constatate de nenumărate ori prin rapoartele de monitorizare, efectuate prin reprezentanții instituției. Alexandru Oprea a precizat faptul că, în ciuda sprijinului acordat executantului de către Consiliul Județean Dâmbovița, împreună cu proiectantul obiectivului, angajamentele asumate, în mai multe rânduri, de către administratorul SC Group Concif SRL în privința reorganizării activităților în șantier nu au fost respectate.

Președintele CJD i-a cerut executantului trecerea investiției din zona UM Gară în topul listei de priorități ținând cont de importanta ei.  „Consiliul Județean Dâmbovița a transmis reprezentantului delegat al SC Group Concif SRL, prezent la discuții, obligativitatea că în cursul săptămânii viitoare să fie suplimentat numărul de utilaje și personal la obiectivul aflat în desfășurare, termenul fiind scadent până la o eventuală reziliere a contractului de lucrări, cu solicitarea în instanță din partea instituției noastre a unor daune-interese pentru nerespectarea clauzelor contractuale. A fost solicitată prezența administratorului Sc Group Concif SRL, în calitate de lider de asociere, la sediul instituției – Cabinet Președinte, în dată de 9 septembrie 2019, ora 8:30, în vederea prezentării unui punct de vedere privind urgentarea lucrărilor rest de executat și finalizarea în cel mai scurt timp a investiției de la DJ 720 E ”, transmit reprezentanții CJ Dâmbovița 

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. auzi minune după 30 de ani: se realizează „primul mall din Dâmbovița”!
    dacă privim, fie și numai sumar, la explozia indicatorilor financiari ai constructorului drumului de acces – creștere de aproape 50 de ori (!!!) a cifrei de afaceri – observăm evoluția uimitoare a acestuia odată cu guvernarea Dragnea (fie-i numele uitat!), 2016.
    asta mă face să spun că „SC Group Concif SRL” este mai puternică decît „Consiliul Județean Dâmbovița”, iar drumeagul de care se face vorbire va fi gata cînd va dori primul, și nu cînd ne va aburi al doilea.
    nu-i clară șerpăria pesedistă? 🙁

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

PNL ameninţă PSD că va pierde alegerile prezidenţiale dacă insistă cu candidatul

0
Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat joi că PSD, atunci când îşi prezintă o candidatură şi ajunge într-o bătălie cu un reprezentant al dreptei, pierde alegerile, el precizând că inclusiv la Bucureşti s-a văzut că lumea doreşte dreapta. CITEŞTE ŞI:...